dijous, 15 de gener de 2015

Els alumnes de 2n d'ESO fan un joc de la BWR


        Els alumnes de 2n d'ESO el divendres 9 de gener a classe van fer tres jocs proposats per la BWR         perquè nosaltres també poguem experimentar el que els dos regatistes senten quan estan en                 mig de la regata la sensació de la necessitat de confiança l'un amb l'altre.

d'aquesta manera ho vam fer :


  • 1r exercici:


El que vam fer en aquesta primera activitat va ser posar-nos tots asseguts al terra fent una rodona, després vam fer parelles i vam fer entrar en aquell cercle a una parella a la qual els hi vam tapar els ulls i els vam posar en el mig de la rodona.
Els que estaven asseguts en vam haver d'anar passant dues pilotes el mes ràpidament possible i la parella que estava en el mig havia d'aconseguir agafar una d'aquelles pilotes amb els ulls tancats d'aquesta manera es  potenciava la seguretat en un mateix al estar buscant una pilota amb els ulls tancats.  • 2n exercici:

El que vam fer en aquesta segona activitat va ser posar-nos per parelles un en front de l'altre amb els peus junts un davant de l'altre. Un cop que estem en aquesta posició, ens agafem de les mans i ens tirem cap enrere els dos intentant que l'altre no caigui i que tu mateix no caiguis.
D'aquesta manera sentim que sense confiança amb l'altre no ho podem fer bé, així sentim com es senten els de la barcelona world race, que sense confiança amb l'altre no guanyaran.  • 3r exercici:

El que vam fer en aquesta tercera activitat va ser, anar al pati, un de la parella es tapava els ulls i l'altre, intentant que l'altre no es xoques amb res, l'anava guiant per tot el pati.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada